Period 1 7:15-8:06 (51 mins) Period 2 8:12-9:06 (54 mins) Includes Announcements Period 3 9:12-10:03 (51 mins)

| A | A lunch 10:03-10:33 (30 mins) |
|---|---------------------------------|
| | Period 4 10:39-11:32 (51 mins) |
| | Period 5 11:38-12:44 (66 mins) |
| | |
| В | Period 4 10:09-11:02 (51 mins) |
| | B lunch 11:02-11:32 (30 mins) |
| | Period 5 11:38-12:44 (66 mins) |
| | |
| c | Period 4 10:09-11:02 (51 mins) |
| | Period 5a 11:08-11:38 (30 mins) |
| | C lunch 11:38-12:08 (30 mins) |
| | Period 5b 12:14-12:44 (30 mins) |
| | |
| D | Period 4 10:09-11:02 (51 mins) |
| | |
| D | Period 5 11:08-12:14 (66 mins) |

Period 6 12:50-1:42 (52 mins) Period 7 1:48-2:40 (52 mins)

*Character Education and Project Safety will run through 5th period classes